Termeni

     Confidentialitate
     Informatiile utilizatorilor sunt confidentiale. Site-ul nostru isi rezerva dreptul de a folosi datele de contact ale utilizatorilor (adresa, telefon sau e-mail) in situatii legate strict de obiectul de activitate al magazinului (de exemplu confirmarea si onorarea comenzilor sau contactarea clientilor in vederea rezolvarii eventualelor probleme legate de livrarea produselor.
     Oricum, clientii vor fi contactati telefonic sau prin e-mail pentru a confirma comenzile.

     Livrare - Transport
     Pentru evitarea deteriorarilor care pot interveni in timpul transportului, nu livram produsele decat in baxuri tiplate de 6 sau 12 borcane. Produsele din bax pot fi si diferite, dar borcanele trebuie sa fie de dimensiuni apropiate pentru a putea fi aplicata folia. Marfa vine insotita de factura, chitanta fiscala si certificat de conformitate.
     Modalitatile de livrare sunt: predare personala la punctul de lucru Asau, standul din targul de pe langa Facultatea de Agronomie Bucuresti si Fancurier.
     Nu ne asumam nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea datelor introduse de utilizatori. Nu ne asumam raspunderea pentru comenzile neonorate din vina clientului (acesta ne-a confirmat gresit datele de livrare sau produsele dorite) sau din vina firmei de curierat.

     Plata
     Modalitati de plata: numerar la predarea personala sau ramburs.
     Clientul se obliga sa achite la ridicarea produselor suma aferenta comenzii efectuate plus taxele de expeditie (atunci cand este cazul).

     SUPER OFERTE
     Preturile afisate pe site sunt pentru sistemul "En detail".
De aceea INSISTAM SA COMUNICAM, pentru a va tine la curetnt cu reducerile pe care le putem face in functie de cantitatile solicitate.
SUPER OFERTA !

Cumparaturi de peste 100 RON, va aduc transportul gratuit!