Termeni

     Confidentialitate
      Va informam ca, incepand cu data de 25 mai 2018, sunt aplicabile prevederile Regulamentului (UE) nr. 679/2016, al Parlamentului European si al Consiliului Uniunii Europene, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor).
      Avand in vedere dispozitiile Regulamentului general privind protectia datelor, trebuie sa va exprimati consimtamantul (acordul) cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati in vederea accesarii/furnizarii sau activitatilor oferite de SC MAGENTA TRADING SRL.
      Refuzul dumneavoastra de a va da acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal care va privesc conduce la imposibilitatea de a primi informatii cu privire la activitatile organizate si de a primi factura pentru marfa comandata.
      Casagorea.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terţi şi sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum şi in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de funcţionare a site-ului a ofertelor acestuia.
      Va asiguram ca datele dvs. sunt in siguranta si le folosim strict pentru a va oferi informatii despre activitatea noastra,pentru a emite si trimite comanda pe adresa mentionata.

     Livrare - Transport
     Putem livra orice cantitate, dar recomandam achizitionarea a minim 6 borcane (pot fi si diferite). Aceasta ne permite baxarea corespunzatoare, scazand sansele deteriorarilor care pot interveni in timpul transportului.
Marfa vine insotita de factura, chitanta fiscala si certificat de conformitate.
     Modalitatile de livrare sunt: predare personala la punctul de lucru Asau, standul din targul de pe langa Facultatea de Agronomie Bucuresti si Fancurier.
     Nu ne asumam nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea datelor introduse de utilizatori. Nu ne asumam raspunderea pentru comenzile neonorate din vina clientului (acesta ne-a confirmat gresit datele de livrare sau produsele dorite) sau din vina firmei de curierat.

     Plata
     Modalitati de plata: numerar la predarea personala sau ramburs.
     Clientul se obliga sa achite la ridicarea produselor suma aferenta comenzii efectuate plus taxele de expeditie (atunci cand este cazul).

     SUPER OFERTE
     Preturile afisate pe site sunt pentru sistemul "En detail".
De aceea INSISTAM SA COMUNICAM, pentru a va tine la curetnt cu reducerile pe care le putem face in functie de cantitatile solicitate.

SUPER OFERTA!

Pentru minim 12 borcane cumparate,
(pot fi si produse diferite)
va acordam un discount de 15%!